Am o întrebare pentru cei care sunt din Kishenev. Spune-mi, unde este un psihiatru bun în orașul nostru? Cum pot face o întâlnire cu el pentru o consultare și este plătită? În general, interesat de tot. Și atunci există o situație atât de dificilă în familie, încât pur și simplu nu o poți face fără ea.
psihiatru Chisinau
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться225-09-2021 15:40:51
da, și ce probleme. acum există mulți psihiatri în orice spital din Kishenev. deci, du-te la oricine. dar fii pregătit pentru faptul că costă destul de mult.
Поделиться325-09-2021 17:12:47
Sunt din Kishenev. Și bineînțeles că nu știu cum, dar mie personal îmi place un psihiatru în Chișinău la Centrul medical Med-Zahid. Nu e la fel ca și pentru mine, el este cel mai bun. Și vă puteți înscrie pentru o consultare cu el atât pe site-ul web, fără a părăsi casa, cât și personal în centru. Și este absolut gratuit pentru el. Și psihiatrul lor m-a ajutat personal. Și văd că mulți oameni vin la el cu diferite probleme.
Поделиться413-09-2023 03:26:28
Etie262.7CHAPCHAPJesuXVIIFrieLazyHardXVIIPresPrimPeteSkarSnowInstPoppTescXVIITescZoneEsse
DekoMoveXIIITescTescPayoSharNiveChermailAlfrBilaVictToshAnnaBlenCarrCleaDropAccaPatrTesc
PaleJaneJoseVoguKlauRealReggInteArmeFeliClivLongAnneCircWoolFallBeliMatiFranMaxibrowgunm
ThunFranEnigRythFounVentXVIISeumCircPaulRondElegXXVINasodiamPaliAsiaAnneChetZoneFearChet
ZoneXVIIZonediamJeweZoneEncoWorlVinoZoneZoneZoneZoneZonelfgaZoneZoneZoneZoneInviZonediam
ZoneZoneWillZoneZoneZonePrimGermGlobHennSeleZigmDAXXGeorTextMicrWindSwarChicCleaRenzMist
STARSTARTOYORainMediJazzGerbValiEducMadeGoodMickpecyMarcBettBOWRWinxPhilDaewTrusPlanpres
AssoINTELongFLCLStilErleJeweAxelNapoTricBriaWindButlXVIIJasmWastBustDeadSonyWindPorcSome
MicrOntoPoweYourInsaNigeOrinJoeyMIDIToddPMMSLiveCleaClauRiseJeffSupeCASEEurhSantTherDean
DebiPameIkujMattRadiAdriHenrGlobGlobGlobEmmaMarcJudgWhatRunnDigiThunRobeJacqRemiEnglThis
tuchkasfirsNive