apteka2.JPG

форум Аптека для всех

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум Аптека для всех » Ваши темы и вопросы » посоветуйте хорошую стоматологию

посоветуйте хорошую стоматологию

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Здравствуйте, подскажите, куда можно записаться на протезирование зубов?

0

2

Здравствуйте, могу посоветовать записаться на протезирование зубов в эту клинику. Запись на протезирование зубов в стоматологии "NK Dent" обеспечит вам качественное восстановление утраченных зубов и здоровую улыбку. Специалисты этой клиники имеют богатый опыт и используют современные технологии, что гарантирует надежность, комфорт и долгосрочный результат. Не упустите возможность вернуть уверенность в своей улыбке, доверившись профессионалам "NK Dent".

https://nk-dent.com/wp-content/uploads/2023/03/pexels-cedric-fauntleroy-4266937.jpg

0

3

Егор Баринов написал(а):

Здравствуйте, подскажите, куда можно записаться на протезирование зубов?

Меня такая услуга тоже интересует по городу Днепр.

0

4

Андрей Житков написал(а):

Меня такая услуга тоже интересует по городу Днепр.

Я вам можу по свіжим враженням порадити клініку SOCclinic. Ця стоматологія https://socclinik.com/ в місті Дніпро по вулиці Вернадського знаходиться. Протезування там моєму чоловікові робили і ось в вересні цього місяця повністю успішно закрили це питання. Лікарі робили все максимально акуратно, використовуючи лише якісні матеріали. Тому і результат протезування шикарний, зубні протези зовсім не відрізнити від його рідних зубів. Тому вам цю клініку раджу із чистим серцем.

0

5

Друзі, а мене цікавить стоматологічна клініка в Києві. Таку можете мені порадити?

0

6

Волошин Артем написал(а):

Друзі, а мене цікавить стоматологічна клініка в Києві. Таку можете мені порадити?

Звичайно що так! Адже у столиці реально багато хороших клінік стоматології працює де вміють якісно лікувати зуби та ясна. В мене величезну довіру та повагу викликає стоматологія Healthy Dent . Багатенько років вона працює і по собі зібрала лише хороші відгуки від мешканців столиці. Я туди за потребою звертаюсь, коли карієс з'являється і раз в рік роблю чистку від зубного каменю.

0

Вы здесь » форум Аптека для всех » Ваши темы и вопросы » посоветуйте хорошую стоматологию

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно